Carlismo en Twitter

Gran éxito de la edición de los Coloquios de FUEGO Y RAYA celebrada este viernes en la Universidad Complutense de M… t.co/qR3nrEcpcQ

París, Plaza de Luis XV (hoy llamada de la Concordia), 21 de enero de 2020. Homenaje a Luis XVI en el CCXXVII anive… t.co/3Ppp4WkQgE

Calendario de pared 2020 de la Comunión Tradicionalista, en venta en la Tienda Carlista en línea t.co/RW4JFNJffH

El Carlisme davant les eleccions del 24 de maig de 2015

escudo_3a[1]El règim de facto ha convocat varis processos electorals pel proper diumenge 24 de maig del 2015. En tot el territori espanyol hauran de celebrar-se eleccions locals (per tots els municipis, cabildos i consells insulars, i entitats locals d’àmbit territorial inferior al municipi; així com per les anomenades Juntes Generals de les Províncies Vascongades i el Consell General d’Aran). També eleccions autonòmiques a les anomenades comunitats autònomes d’Aragó, Astúries, Illes Balears, Illes Canàries, Cantàbria, Castella i Lleó, Castella-La Mancha, Extremadura, Madrid, Múrcia, Navarra, La Rioja i València, i a les ciutats autònomes Ceuta i Melilla.

No es presenten candidatures tradicionalistes. Sí, en canvi, tradicionalistes a algunes candidatures, exclusivament a les eleccions locals.

Com a regla general, els carlins no donaran el seu vot ni col.laboraran amb les candidatures presentades per partits o coalicions de partits polítics. Es mantindran completament al marge de les eleccions autonòmiques en curs.

A les eleccions locals, en canvi, sí podran votar i donar la seva assistència a aquelles candidatures independents que ho mereixin.

pxccomarquesebre

La Comunió Tradicionalista ja ha donat semblant consideració a les candidatures de la Plataforma per Catalunya (PxC) en algunes ocasions anteriors. Així, per exemple, es va permetre expressament dona’ls-hi suport a les eleccions autonòmiques catalanes de novembre de 2012 i de 2010, a les generals de novembre del 2011 o a les locals de maig del 2011. Si en aquelles ja hi havien carlins entre els candidats de la Plataforma per Catalunya, per aquestes eleccions del día 24 les seves candidatures han sigut reforçades per un nombre considerable d’ells. El qual, unit als seus programes i plantejaments, les converteix en receptors naturals dels vots dels tradicionalistes i dels simpatitzants de la Causa.

Per altres indrets d’Espanya, les jefatures i delegacions de la Comunió Tradicionalista s’encarregaran de determinar quines candidatures independents son dignes de suport a les eleccions locals; sempre excloent a aquelles que serveixin de pantalla a grups o moviments polítics al marge del Carlisme. En cas de dubte, es procedirà a dirigir-se a la Secretaria Política de la Comunió.

Dilluns, 27 d’abril de 2015. Festivitat de la Nostra Senyora de Montserrat, Patrona del Principat de Catalunya.

Comments are closed.